top of page
cake%20beside%20candles%20and%20flowers_

Catering

Forest Wedding

Åh vad vi älskar bröllop och känslan av glädje, kärlek och feststämning.


Vi har haft äran att vara med på många bröllopsfester runt om i länets alla bygdegårdar och festlokaler för att ta hand om middagen och allt runtomkring. Det är alltid en ära att få förtroendet att ordna med bröllopsfesten.

Nu vill vi även skapa drömdagen för er som önskar något annat än de lokaler som finns.
Vi välkomnar er till de vilda, vackra skogarna runt omkring oss.

Låt oss ta med er och era gäster och skapa ett romantiskt skogsbröllop där lokalen är en magisk plats vid en liten sjö mitt i skogen, eller en gammal gård med träden som väggar och himlen som tak.

Vi ordnar med cermoniplats, middag som lagas på plats över öppen eld, dryck, personal, porslin och en massa nyfikna små gäster från skogens alla hörn…

Vi kan hjälpa er att skapa er drömdag från planering fram till er magiska dag.

Utomhus Bröllopsdekorationer
FEST

Fyller du jämt eller har något annat att fira?

Vi kommer till din fest och ordnar med mat och dryck. Vi har med vår foodtruck och en välfylld bar och varför inte en trubadur eller dj som ser till att dansen pågår till lååångt in på natten.
Har du hyrt lokal eller vill vara i din trädgård så kommer vi dit.

 Du kan också låta oss ordna med festen till skogs. Vi har tält och kan ordna med allt praktiskt runtomkring så det enda du behöver tänka på är att feststämningen är på topp.

Vi har helhetslösningar med mat, dryck, porslin, personal, lokal musik och mycket mer.

Vi skräddarsyr menyer som passar för just er fest.

Vi handlar det vi kan från gårdar runt omkring oss och låter våra menyer utgår ifrån dessa råvaror.

Rubrik 2

Porslin
FÖRETAG

Driver du ett företag finns det många tillfällen när du behöver koncentrera dig på annat än mat och dryck: Kundevent, produktlansering, personalfest, invigning, avtackning är några exempel på när vi kan hjälpa dig.

Vi kommer med både mat, dryck och personal och tar hand om allt. Och vi tar gärna med oss grillar och muurikor för att tillaga maten på plats. Vi har fullständiga rättigheter och kan ordna med både bar och underhållning.

Att vara utomhus är ett härligt sätt att ses med personalgruppen och med vår erfarenhet att tillaga mat på plats ute både utanför företag och till skogs finns det många möjligheter att kunna ordna en trevlig och kul aktivitet.


Välkommen att höra av dig med era önskemål så hjälper vi er med mat och aktivitet som passar just er.

Fyll i formuläret nedan
så kontaktar vi dig!

Bokningsvillkor

Beställning kan göras muntligt eller via mejl. Avbeställning sker via mejl.

Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan leverans. Avbokning som sker senare än 4 veckor innan leverans debiteras med 25%, 3 veckor innan leverans 50%, 2 veckor innan leverans 75%, 1 vecka innan leverans 100% av beställningens värde​.

bottom of page