top of page
IMG_6536_edited.jpg
Forest Wedding

Åh vad vi älskar bröllop och känslan av glädje, kärlek och feststämning.


Vi har haft äran att vara med på många bröllopsfester runt om i länets alla bygdegårdar och festlokaler för att ta hand om middagen och allt runtomkring. Det är alltid en ära att få förtroendet att ordna med bröllopsfesten.

Nu vill vi även skapa drömdagen för er som önskar något annat än de lokaler som finns.
Vi välkomnar er till de vilda, vackra skogarna runt omkring oss.

Låt oss ta med er och era gäster och skapa ett romantiskt skogsbröllop där lokalen är en magisk plats vid en liten sjö mitt i skogen, eller en gammal gård med träden som väggar och himlen som tak.

Vi ordnar med cermoniplats, middag som lagas på plats över öppen eld, dryck, personal, porslin och en massa nyfikna små gäster från skogens alla hörn…

Vi kan hjälpa er att skapa er drömdag från planering fram till er magiska dag.

CD916ABD-0689-4979-8C59-9C35F7C8D689.JPG
FÖRETAG

Driver du ett företag finns det många tillfällen när du behöver koncentrera dig på annat än mat och dryck: Kundevent, produktlansering, personalfest, invigning, avtackning är några exempel på när vi kan hjälpa dig.

Vi kommer med både mat, dryck och personal och tar hand om allt. Och vi tar gärna med oss grillar och muurikor för att tillaga maten på plats. Vi har fullständiga rättigheter och kan ordna med både bar och underhållning.

Att vara utomhus är ett härligt sätt att ses med personalgruppen och med vår erfarenhet att tillaga mat på plats ute både utanför företag och till skogs finns det många möjligheter att kunna ordna en trevlig och kul aktivitet.


Välkommen att höra av dig med era önskemål så hjälper vi er med mat och aktivitet som passar just er.

IMG_3451_edited.jpg

Kontakta oss 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
bottom of page