In da Woods

Med vårt nya koncept kan vi ge dig spännande och annorlunda event i skogen.

Önskar ni en dag med kollegorna i hälsans tecken, ett kundevent med fiske och en tre-rätters middag tillagad över öppen eld eller varför inte en konferens med övernattning i herrgård där ni är det enda sällskapet.


Vi kan ordna med ölprovning, badtunnor, föreläsning om hälsa och stress, middag till skogs, vandring och mycket mer. Himlen är taket så hör av dig till oss med dina tankar och idéer så skräddarsyr vi eventet efter era önskemål.

Här följer ett par exempel på vad vi kan erbjuda.

Med hälsan i fokus
En härlig dag fylld av gemenskap, avkoppling och god mat tillsammans med kollegor gör underverk för både hälsan och stämningen i arbetsgruppen.
En nystart med fokus på att varva ner, att stanna upp och känna pulsen, att få ny kraft och energi.
Vi startar dagen med att äta frukost tillsammans vid stranden.
Hälsocoach Malin Sköld tar oss med på en vandring längs Sottern och hjälper oss att med enkla övningar släppa stressen och njuta av dagen. Hon pratar om hälsans grundstenar och vad vi kan påverka och förändra med lätta medel. Vi äter en tre-rätters lunch tillsammans som är tillagad över öppen eld. Vi pratar om vad vi lägger vår tid på och vad vi vill lägga vår tid på, samt naturens betydelse för vårt välbefinnande.
En dag i lugn och ro där vi släpper ner axlarna och tempot, äter gott, umgås med kollegor, vandrar i skogen och där Malin guidar oss i hur vi fokuserar på det som ger energi, kraft och glädje.

Mat öl & eld

Med buss tar vi oss till Brevens djupa skogar, där vi samlas runt öppna eldar och provsmakar goda ölsorter från bryggeriet Äkta öl.
Fredrik Lennström berättar mer om ölen och historien hur det började.
Jonas tillagar en trerättersmiddag över öppen eld och medan elden sprakar varmt och mörkret i skogen sluter runt oss avnjuter vi maten tillsammans med de ölsorter vi provsmakat.
Jonas berättar om maten vi äter, djuren i skogen och kanske en o annan skröna från trakten..
Känslan av den varma elden, mörkret runt omkring oss, tystnade i skogen och vinden i träden förstärker våra sinnen och känslan att vara här och nu.

Jag vill gärna veta mer...

  • Facebook
  • Instagram

Ströms Catering

Jonas: 070-281 20 35

Caroline: 073-593 15 10 

 

Email: info@stromscatering.se

 

© 2023 by Ströms Catering AB. Producerad av johanbollman.se