top of page
Image by Steven Kamenar

In da Woods

Med detta koncept bjuder vi in dig till ett spännande och annorlunda event i skogen.

Önskar ni en dag med kollegorna i hälsans tecken, ett kundevent med fiske och en tre-rätters middag tillagad över öppen eld eller varför inte en konferens med övernattning i herrgård där ni är det enda sällskapet.

Berätta om era önskemål för oss så ordnar vi ett äventyr som passar just er. 

Med hälsan i fokus
En härlig dag fylld av gemenskap, avkoppling och god mat tillsammans med kollegor gör underverk för både hälsan och stämningen i arbetsgruppen.


En heldag i lugn och ro i Brevens magiska skogar där vi släpper ner axlarna och tempot, äter gott, umgås med kollegor, vandrar i skogen och fokuserar på det som ger energi, kraft och glädje.

Tid: 9-16.00

En egen liten sjö

Välkommen till en magisk plats mitt i Brevens djupa skogar där stress inte existerar. Här kan ni i personalgruppen landa som enda gäster. Gemenskap, utomhusaktivitet, och avkoppling är i fokus.

 

Med naturen som värd blir en heldag med frukost vid sjökanten, gäddfiske, skogsvandring och lunch som grillas på plats över öppen eld en perfekt mix för alla sinnen. 

Ni har under en dag en helt egen liten sjö med fantastisk skog och natur så långt ögat når. Vi finns med som värdar under hela dagen och tillagar all mat över öppen eld.
Tid: 9-16.00

 

Detta kan även göras som em/kvällsaktivitet med med avslutande middag på plats eller vid vår sommarrestaurang. Vi lämnar gärna offert på detta.
Fullständiga rättigheter finns.

Fyll i formuläret nedan
så kontaktar vi dig!
bottom of page